Ontdek FLON's Baanbrekende Pure-Grade High-SolidCoating!

Wij werken met FLON's '100% Pure-Grade', is een toonaangevende keramische coating van Nederlandse bodem. Wat dit product onderscheidt, is zijn unieke eigenschap als een 100% vaste-stof coating.

High-Solids' is een term gereserveerd voor coatings met meer dan 65% vaste bestanddelen. FLON heeft echter iets uitzonderlijks bereikt met een 100% Solids Coating - een puur product dat uw auto's lak behandelt en beschermt.

Is deze coating superieur aan bijvoorbeeld de SILL Ceramic Coating van FLON? Absoluut. Op dit moment durven we te beweren dat deze coating de allerbeste op de markt is.

Maar betekent dit dat andere FLON-Coatings nu minder goedzijn? Zeker niet. Elke coating heeft zijn eigen kenmerken, prijs en kwaliteit.

 Wat maakt deze Pure-Grade Ceramic Coating anders dan de SILLCeramic Coating? Deze nieuwe variant deelt dezelfde basis, maar overtreft dezein alle opzichten: krachtiger, mooier, gladder, duurzamer en met een super hydrofobe eigenschap. Bij normaal gebruik en onderhoud kun je deze coating zelfs als 'permanent' of 'langdurig' beschouwen.

 

Kenmerken:

De Pure-Grade coating geeft een transparante lakachtige uitstraling. Na behandeling voelt het oppervlak zijdezacht aan, is het ongelooflijk waterafstotend, vrijwel zelfreinigend en straalt het met een prachtige glans.

 

Een bijna onderhoudsvrije auto, wie verlangt daar niet naar?

Hydrofoob: stoot vuil en water af

Lotuseffect: zelfreinigend vermogen

Diepe, prachtige glans op de lak

Bescherming tegen UV-stralen

Duurzaamheid gegarandeerd

Flexibele coating

Hardheid: 10H

Eenvoudig reinigbaar voertuig

 

Als beloning voor het behandelen van uw auto, ontvangt u eenhandige FLON-onderhoudstas en een geregistreerde Pure-Grade Pas van ons!

Garantieregistratie

Na de behandeling wordt jouw auto voorzien van een product label, ontvang jij een geregistreerd pasje en wordt jouw auto aangemeld voor garantie.

12 maanden na de behandeling ontvangt je een uitnodiging van ons voor een jaarlijkse controle. Je kunt vervolgens een afspraak maken met ons. De uitnodiging bevat een korte uitleg en verdere instructies voor de controle.