Quartz Glas Coating voor jouw auto of camper

Quartz Glas Coating, een Nederlands ontwikkelde lakbescherming gebaseerd op Silicium [SiO2] - ook bekend als "kwartsglas".

Wat maakt dit zo speciaal? Silicium, afkomstig uit de natuur, maakt deze coating veilig voor mensen en vriendelijk voor het milieu.

De basis? Kristalhelder zand, verpulverd tot 's werelds zuiverste deeltjes. Met nano-formaat deeltjes beschermt deze coating uw auto door zelfs de kleinste vuildeeltjes nauwelijks aan de lak te laten hechten. Eenvoudige reiniging, zelfs bij vuil.

Wat omvat het? Een flinterdunne laag van deze coating wordt aangebracht op het lakoppervlak - 500x dunner dan een menselijk haar. Flexibel, beweegt mee met de uitzetting en krimp van de ondergrond, laat de lak ademen zonder deze af te sluiten.

Garantieregistratie

Na de behandeling wordt jouw auto voorzien van een product label, ontvang jij een geregistreerd pasje en wordt jouw auto aangemeld voor garantie.

12 maanden na de behandeling ontvangt je een uitnodiging van ons voor een jaarlijkse controle. Je kunt vervolgens een afspraak maken met ons. De uitnodiging bevat een korte uitleg en verdere instructies voor de controle.