Bekijk webshop
50

jaar ervaring

3k

tevreden klanten

Bij Kolsté Cleaning & Coatings staat uw tevredenheid als topprioriteit. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze diensten. Als u zich zorgen maakt of speciale verzoeken heeft, staat ons vriendelijke personeel altijd klaar om u te helpen.
Onze diensten

Professioneel & precies

High-End kwaliteit

We gebruiken uitsluitend hoogwaardige, milieuvriendelijke schoonmaakproducten die veilig zijn voor jouw auto en het milieu. Onze producten worden zorgvuldig gekozen om de beste resultaten te garanderen zonder enige schade te veroorzaken

Onze werkwijze

Neem met ons contact op of reserveer een plek hier op onze website. We zien je hier graag in onze werkplaats tegemoet!

1

Reserveer een plek

2‍

INSPECTIe

3

waardering

4‍

oplevering

klanten Reviews

S

J. van den Hurk.

Lynk & Co / Ceramic Coating

Nadat ik bij Kolsté mijn auto heb laten doen, leverde ze fantastisch werk! Mijn auto ziet er weer uit als nieuw. De nauwkeurigheid en het niveau van netheid dat ze hebben bereikt, overtrof mijn verwachtingen. Zeer aanbevolen!

M

Michael S.

"Ik ben erg blij met de lakcorrectieservice die ik heb gekregen van Kolsté De draaikolkjes en kleine krassen op de lak van mijn auto zijn volledig verdwenen, en de afwerking is foutloos. Het team was bekwaam en nam de tijd om ervoor te zorgen dat elke imperfectie werd aangepakt. Ik ben onder de indruk!"

Mini cooper countryman / Paint Correction
D

David Munster.

"Voor mijn camper heb ik onlangs een coating laten doen bij Kolsté, en ik ben verbluft door hoe blinkend en daarmee ook beschermd is. Het team was grondig en lette op elk detail. Mijn camper heeft er nog nooit zo goed uitgezien aan de buitenkant. Bedankt, team van Kolsté Cleaning & Coatings!"

Camper/ Ceramic Coating
All Templates